Főoldal

Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntöm az Agrárminisztérium Határtalan Gazda honlapján.

Honlapunk fő funkciója a Kárpát-medencei gazdaszervezetek közötti információáramlás gördülékenyebbé tétele, a hírek, programok és pályázati lehetőségek megosztása egymással.

dr. Nagy István
miniszter

Bővebben

A külhoni magyarság fennmaradásának záloga a mezőgazdaság

Publikálva: 2019. május 11.

A külhoni magyarság szülőföldön való megtartása, a magyar-magyar párbeszéd erősítése, valamint a kárpátaljai gazdálkodók naprakész tudással és korszerű ismeretekkel való ellátása érdekében az Agrárminisztérium hatékony és eredményes Falugazdász Programot működtet Kárpátalján – hangsúlyozta Belánszky-Demkó Zsolt a tárca nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára Nagydobronyban, a „III. Magyarnak maradni szülőföldemen” konferencián.

Tovább a teljes cikkre

Újabb vállalkozások jöttek létre a magyar kormány vajdasági gazdaságfejlesztési programjának keretében

Publikálva: 2019. március 14.

Mézüzemet és sertésfarmot nyitottak meg kedden a Vajdaságban a magyar kormány gazdaságfejlesztési programjának részeként, amelynek keretösszege a tervezett 50 milliárd helyett már elérte a 65 milliárd forintot.

Tovább a teljes cikkre

A Székely Gazdaszervezetek Egyesülete Egyeztető Fórumot tartott Szovátán

Publikálva: 2019. március 7.

A Székely Gazdszervezetek Egyesülete(továbbiakban: SZGE) 2019. március 4-5 között megtartotta éves Egyeztetó Fórumát Szovátán.

Tovább a teljes cikkre

Idén is sor került a gidófalvi gazdák év eleji találkozójára

Publikálva: 2019. március 11.

A helyi önkormányzat és a Kovászna Megyei Szarvasmarha-tenyésztők Egyesülete idén is megrendezte a gidófalvi gazdák hagyományos, év eleji találkozóját.

Tovább a teljes cikkre

Az Érmelléki Gazdák Egyesülete tízezer facsemetét adományozott az albisi gazdáknak

Publikálva: 2019. március 8.

Az Érmelléki Gazdák Egyesülete az ökológiai szemléletmód elterjedésének ösztönzése érdekében tízezer erdészeti facsemetét adományozott azoknak az albisi gazdáknak, akik rossz fekvésű, kevéssé kihasznált mezőgazdasági területeiket ily módon szeretnék művelés alá vonni.

Tovább a teljes cikkre

Az Érmelléki Gazdák Egyesülete gazdakonferenciát tartott Szentjobbon

Publikálva: 2019. március 6.

Az Érmelléki Gazdák Egyesülete immár hatodik alkalommal tartotta meg éves gazdakonferenciáját 2019. március 3-án.

Tovább a teljes cikkre

Új mezőgazdasági kiállítás májusban

Publikálva: 2019. március 4.

A Pro Economica Alapítvány és a MIET - Maros megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács Agromania néven új mezőgazdasági kiállítást szerveznek Sáromberkén 2019. május 18. és 19. között.

Tovább a teljes cikkre

Gyergyószentmiklóson is irodát nyitott a Pro Economica Alapítvány

Publikálva: 2019. március 1.

A kormány által finanszírozott székelyföldi gazdaságfejlesztési programot koordináló Pro Economica Alapítvány Gyergyószentmiklóson is területi irodát nyitott. A 70 millió euró összértékű programtól a mezőgazdaság lényeges előrelépését várják.

Tovább a teljes cikkre

Kertészeti szakmai napok és konferencia Csíkmadarason

Publikálva: 2019. február 27.

A Székely Gazdaszervezetek Egyesülete, a Garden Project Kft, a Kiskertész Program, valamint a Felcsík Kistérség 2019. 02. 28. - 03. 02. között kertészeti szakmai napokat és konferenciát szervez Csíkmadarason.

Tovább a teljes cikkre

Gyergyóditrói gazdafórum

Publikálva: 2019. február 26.

A Székely Gazdaszervezetek Egyesületének (a továbbiakban: SZGE) falugazdászai egy fórum keretén belül mutatkoztak be Gyergyóditróban 2019.február 25-én. A falugazdászok részéről jelen volt Szabó Ákos, Barta Gellért, Ferencz Csibi Lóránd és Bajkó Aliz.

Tovább a teljes cikkre

Gazdafórum Kászonaltízen

Publikálva: 2019. január 18.

A Székely Gazdaszervezetek Egyesületének munkatársai 2019. január 16.-án gazdafórumot szerveztek Kászonaltízben, ahol több, mint 50 gazda jelent meg.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Főoldal

Navigáció