Szüleim nagy örömére 2020 december 8-án megszülettem és ha már itt vagyok, elárulok néhány apróságot magamról. Szóval a csuklómra kötözött furcsa ízű szalagra azt írták én lennék Fazekas Gréta. Egy Felvidéki kis falucskában élek a szüleimmel Restén (Resica).

Nagyapámnak köszönhetően a család mezőgazdasággal foglalkozik több száz hektáron, pontosabban gabonatermeléssel. Anyukám Fazekasné Ignáth Lívia a cég adminisztratív részével foglalkozik, a cég vezetését a testvérével - aki az én keresztapukám - közösen oldják meg, de azért a nagypapám 40 éves tapasztalata sok segítséget nyújt a vállalkozásban.
Apukám Fazekas Dávid egy gabona felvásárló cégnél dolgozik. Az ő feladata a gabonafélék tisztítása, szárítása és raktározása.   

A vándorbölcsőnek nagyon örülök és velem örül a családom is, látván, hogy sok boldog percet töltök el benne. A vándorbölcsőt a nappaliban helyezték el számomra, és a kandalló melege mellet jó nagyokat alszok. 

Nagyon szépen köszönöm, hogy egyike lehetek azon gyermekeknek, aki e vándorbölcsőben még nem tudván, de a jövő generáció mezőgazdászaként nőhetek fel.