A HMDK Gazdaköre beszámolt sikereiről a 2023-as évi közgyűlésén

Publikálva: 2023. december 8.

A Horvátországi Magyarok Demokratikus Közösségének Gazdaköre 2023 november 21-én tartotta meg az idei évi beszámoló jellegű közgyűlését, ahol a vezetőségnek és a falugazdászoknak lehetőségük nyílt beszámolni a 2023-as évben megrendezett programokról, valamint a falugazdászok által elért sikerekről, eredményekről.

A közgyűlésen a hideg esős idő ellenére a tagság 70 százaléka jelent meg, amely idén további 10 taggal bővült. A folyamatos új jelentkezők és a 70 százalékos részvételi arány is azt bizonyítja, hogy gazdakörünk munkáságával egyre nagyobb népszerűségre tesz szert és egyre többen érdeklődnek rendezvényeink és szakmai programjaink iránt.

A gyűlés folyamán elnökünk Szabó Attila beszámolt az elmúlt egy évben megrendezett rendezvényekről, szakmai előadásokról, valamint szakmai kirándulásokról és az elnökség tagjai, valamint a falugazdászok által végzett kapcsolatépítő tevékenységről. Ezt követően a közgyűlés idei évi házigazdája Sipos Sándor, a Darázsi Járás magyar előljáró helyettese köszöntötte a vendégeket. A köszöntő után pedig falugazdászaink egy beszámoló videóval szemléltették az elmúlt évben elért sikereket.